Kanabstrakt:Privacy policy

From Kanabstrakt
Jump to: navigation, search

Kanabstrakt politika privatnosti[edit]

Kanabstrakt poštuje pravo korisnika na privatnost i anonimnost. Sadržaj sajta Kanabstrakt je slobodno dostupan bez ikakvih ograničenja.

Kako bi se suzbio spam i vandalizam, dodavanje ili menjanje sadržaja je omogućeno samo registrovanim korisnicima. Registracija naloga je slobodna i besplatna i ne traži unošenje nikakvih ličnih podataka. Za aktivaciju naloga potrebna vam je važeća email adresa. Aktivacija se obavlja preko wiki hostinga Referata i administratori sajta Kanabstrakt nemaju uvid u vašu email adresu.

Svi registrovani korisnici mogu dodavati i menjati sadržaj sajta Kanabstrakt. Sve promene sadržaja ostaju zabeležene u change logu i kao takve su javno vidljive svim korisnicima sajta Kanabstrakt.

Ukoliko menjate ili brišete sadržaj koji je prethodno napisao neki drugi korisnik, u obavezi ste da ostavite kratak komentar o razlozima promene na talk strani članka.

Isto tako, sadržaj koji ste vi sami dodali na sajt, može biti promenjen ili obrisan od strane drugih korisnika ili urednika, ukoliko smatraju da nije dobar/istinit/odgovarajući. Koristeći change log možete videti sve detalje izmene, uključujući korisničko ime onoga ko je vršio promene i prethodnu verziju članka. Ukoliko smatrate da se promene neopravdane, možete vratiti članak u prethodnu verziju, uz obavezno ostavljanje komentara na talk strani članka.